info@cickasarok.hu

Fizetéssel kapcsolatos információk

Fizetés utánvéttel

Foxpost csomagautomata: Megrendelését fizetheti átvételkor, kizárólag bankkártyával.
Posta Pontokon: Megrendelését az átvételkor fizetheti készpénzzel vagy bankkártyával.

Fizetés előreutalással

Fizetési lehetőségként Önnek módjában áll a rendelését utalással rendezni, ez esetben a megrendelési folyamat végén feltüntetett végösszeget az alábbi bankszámlaszámra várjuk, a megrendelést vagy a megrendelőt azonosító közleménnyel:

Muka Eszter

OTP Bank

11773023-00206268

PayPal fizetés

Mi az a PayPal? A PayPal a legbiztonságosabb internetes fizetési mód!
A PayPal egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó, hasznos és elterjedt.

Hogyan történik egy fizetés?
Amikor a webáruházunkban kiválasztott terméket/termékeket szeretné kifizetni, a fizetés utolsó fázisában átléptetjük a PayPal oldalára, ahol két lehetősége van:

  1. Ha már rendelkezik PayPal fiókkal, csak be kell lépnie PayPal felhasználói nevével (ez az e-mail címe) és jelszavával, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynia azt.
  2. Ha még nem rendelkezik PayPal fiókkal, akkor először létre kell hoznia egyet. PayPal fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyájának adatait kell megadni! Amennyiben arra kíváncsi, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattintson a www.paypal.com oldalra.

PayPal fiók létrehozásakor bankkártyája adatait nyugodtan megadhatja, hiszen a bankkártyához tartozó számlát a PayPal csak akkor terheli meg, ha PayPal egyenlege nem nyújt fedezetet a kívánt szolgáltatás kifizetéséhez.

Szállítási feltételek

A rendelést 2-4 munkanapon belül a választott szállítási móddal útjára indítjuk. Ha valamely különleges alkalom miatt Önnek előbb lenne szüksége a rendelésére, kérem jelezze megjegyzésben vagy elérhetőségeink valamelyikén.

Szállítás Foxpost automatába

Szállítási költség

Előre fizetéssel
800 Ft
Utánvéttel
1100 Ft

Foxpost automatába való szállítás esetén választhat utánvét és előre fizetés (utalás/paypal) között.

Átvétel Posta Ponton

Az ország legkiterjedtebb kézbesítési hálózatával állnak rendelkezésére. Rendelését már több mint 2500 Posta Ponton és 125 MOL kúton is átveheti. A Magyar Posta 2014-től már Csomagautomaták kihelyezésével is hozzájárul ahhoz, hogy minél gyorsabban és egyszerűbben juthasson hozzá webes rendeléseihez. Ráadásul számos helyen nemcsak készpénzzel, hanem kényelmesen, bankkártyájukkal is fizethetnek. 

Szállítási költség
Posta Pont előre fizetéssel
1325 Ft
Posta Pont utánvéttel
1725 Ft
MPL csomagautomata
820Ft

A Posta Pontok és MPL csomagautomaták helyei az alábbi hivatkozáson tekinthetők meg:
https://www.postapont.hu/vasarloknak/postapontok/


Házhozszállítás Magyar Posta Logisztikával

Szállítási költség

Előre fizetéssel
1460 Ft
Utánvéttel
1860 Ft


500 gramm alatti rendelés

500 gramm alatti küldemény esetén lehetőség van ajánlott postán maradó levélként kérni a rendelést. Ez esetben a szállítási címként kérjük a posta címét megadni, ahol a csomagot át szeretnék venni.
Díja: 950 Forint, csak előre fizetés esetén megoldható (utalás, paypal).
(Ha bizonytalan abban, hogy rendelése még beleesik-e az 500 grammos határba, vegye fel velünk a kapcsolatot email-ben.)

Elállás

Az elállás feltételeit a távollévők között kötött szerződésről szóló, 17/1999. (II. 5.) számú kormányrendelet szabályozza. A törvény szerint a vásárló a szerződéstől az áru átvételét követő 14 munkanapon belül elállhat a vásárlástól. Az elállási jog külön magyarázat nélkül gyakorolható. Ebben az esetben a kifogásolt termék(ek) vételárát cégünk legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríti.

Amennyiben vásárlóként élni kíván elállási joggal, elérhetőségeink valamelyikén kérjük jelezni a szándékot. Amennyiben lehetséges, kérjük, hogy minőségbiztosítási okokból elektronikus levélben is jelezze felénk az elállást. A postai úton küldött értesítőt kérjük, hogy ajánlott küldeményként add fel, mert a postára adás dátuma csak így igazolható. Ilyen esetben cégünk a postára adás időpontját veszi figyelembe. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 munkanapon belül. Az elállási nyilatkozat a termékkel együtt is visszaküldhető, ha annak feladása igazolható. 

Felhívjuk a figyelmét, hogy a gyorsan romlandó termékek (például nem tartós élelmiszerek, vágott virág) és természetüknél fogva (higiéniai vagy egészségügyi okból) vissza nem szolgáltatható termékek (például használt fogkefe, golyósdezodor, fehérnemű, kozmetikumok, étrend-kiegészítők) esetén nem állhat el a fogyasztó a szerződéstől. A higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható termékek visszaküldésére is van lehetőség, amennyiben a csomagolást, a védőfóliát még nem bontotta fel, vagyis a terméket még nem vette használatba.

Felhívjuk a figyelmét, hogy az elállás nem gyakorolható a joggal való visszaélés tilalmába ütköző módon. Ennek megfelelően Ön csak akkor gyakorolhatja jogszerűen elállási jogát, ha a megvásárolt termékeket hiánymentesen juttatja vissza. A teljes vételárat csak valamennyi megrendelt és átvett termék hiánytalan visszaszolgáltatása esetén áll módunkban visszafizetni. Kérhetjük a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenését, illetve ésszerű költségeinek megtérítését.

A Vásárló a megrendelt terméke(ke)t postai úton vagy futárszolgálat segítségével juttathatja vissza a címünkre. Ilyenkor a Vásárlót kizárólag a termék visszaküldésével kapcsolatosan felmerült költségek terhelik. Az utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkat a vásárlónak kell megtérítenie.